top of page

Vi vil være  

din energipartner

Vår visjon er å kunne hjelpe bedrifter på alle områder innen energi. Fortell oss om ditt problem så skal vi hjelpe deg med løsningen. 

I tillegg til fordeling og fakturering av strøm gjennom en fellesmåling ønsker vi å være din foretrukne samarbeidspartner på alle områder innen energi og måling.

 

Gjennom samarbeidet med Riecon AS kan vi tilby alt fra energianalyse, anbefaling av lønnsomme investeringer, Enova-støtte, kontroll på at du ikke betaler mer enn du skal på både strømleveranse og nettleie, installasjon av elbillader, bistand til fjernvarme, oljefyr og elkjele.

 

Om du har et problem ønsker vi å løse det!

Strømpris

Ring oss! 67 90 60 00

Elektriker

Alt som kan måles bør måles

Med et av markedets beste energioppfølgingssystem holder vi kontroll på strømforbruket.

For kunder med fellesmåling blir alle målere lagt i vårt energioppfølgingssystem. Både gårdeier og leietaker kan holde oversikt over sitt respektive forbruk og det settes opp skreddersydde rapporter for utsendelse.

Vi kan også legge opp til måling av vann, fjernvarme, avfall, forbruk i forhold til antall kvadratmeter eller andre parametere for total oversikt over ditt bygg.

Under befaring eller i installasjonsprosessen av fellesmålingen avdekkes ofte feil i opprinnelig struktur, som f.eks dobbeltmåling, umålte kurser eller feil på omregningskonstant. Med målerne i et energioppfølgingssystem kan man oppdage ytterligere feil som at strøm går på om natten eller i helgene, uforholdsmessig høyt i forhold til areal osv. 

Kundeservice i alle ledd

Vi vet hvor viktig det er for gårdeier å ha fornøyde leietakere. 

Næringskraft ønsker både gårdeier og leietakere med på laget. Derfor strekker vi oss langt for å møte leietakers behov og spørsmål. 

Alle våre ansatte har høy kompetanse innen næringsbygg og lang erfaring i strømbransjen. Ingen spørsmål for små, ingen spørsmål for store - spør oss om hjelp i dag!

Vi samfakturerer strøm og nettleie og sender samlefaktura ved flere målere. Slik blir det førre bilag og lettere å holde kontroll.

Vi vet at jo lavere regning, jo mer fornøyd blir du. Vi ønsker at alle våre kunder skal bruke minst mulig strøm til en lavest mulig pris. Vi har kontinuerlige kontroller på at nettleie og avgifter er riktig fra netteier og at du har den beste strømavtalen.

Vi hjelper deg med strømforbruk

Vi er Næringskraft

Strøm

Rune J. Førland

  • Grey LinkedIn Icon

+47 920 22 775

post@naeringskraft.no

Prosjektleder fellesmåling

Color logo no text - no background.png

Ingeborg Hegland

  • Grey LinkedIn Icon

+47 477 00 747

ingeborg@naeringskraft.no

Daglig leder

Energi

Karoline Aarseth

  • Grey LinkedIn Icon

+47 955 22 253

karoline@naeringskraft.no

Administrasjon og marked

bottom of page